آگهی بالای اسلایدر صفحه اصلی

هشدار در مورد غذاهای فوق فرآوری شده

آگهی 11

آگهی 11

هشدار در مورد غذاهای فوق فرآوری شده

برای اولین بار، سازمان جهانی بهداشت در حال بررسی در مورد ارتباط میان چاقی و غذاهای فوق‌ فرآوری شده است. (محصولات خوراکی که به صورت صنعتی تهیه می‌شوند و دارای ترکیبات غیرعادی از طعم‌دهنده‌ها، افزودنی‌ها و مواد اولیه شیمیایی است را غذای فوق فرآوری شده می‌نامند.)

از جمله این غذاهای پرطرفدار می‌توان به ناگت مرغ، غلات صبحانه، غذاهای منجمد، چیپس سیب‌زمینی و فست فود اشاره کرد.

به گزارش واشگنتن پست مدت‌هاست منتقدان اعتقاد دارند که در دستورالعمل‌های بهداشتی فعلی به اشتباه بر روی مواد مغذی تمرکز شده است و اثرات فرآوری و افزودنی‌ها نادیده گرفته شده است.

عدم بروزرسانی دستورالعمل‌ها به شرکت‌های مواد غذایی اجازه می‌دهد تا با مهندسی موادغذایی، به استانداردهای اساسی تغذیه دست یابند. تحت چنین شرایطی شرکت‌ها می‌توانند برای غذاهای فوق فرآوری شده خود از برچسب‌های سالمی همچون «بدون چربی»، «شکر کمتر» و «غنی‌شده با ویتامین‌» برای اهداف بازاریابی استفاده کنند.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.